Крем-сир а-ля «Філадельфія» для десертів та закусок

Простішого приготування ніжного сиру для десертів та закусок годі й уявити! Ані варити, ані відтоплювати - просто заморозити і відцідити! А який ніжний він виходить!

Інгредієнти:
3 л кислого молока (свіжого, яке тільки взялося грудкою, не прокислого) або кефіру (до кефіру можна домішати 0,5 л магазинної сметани).

Кисле молоко вилити в каструлю, встелену пакетом із харчового целофану. Зав’язати. Заморозити. Наступного дня викласти у друшляк, встелений марлею, і розморозити. Сироватка в процесі розморожування стече. Залишиться ідеальний сир, м’якенький, ніжний, несухий.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook