Гостра приправа із зелені

Підходить для маринування м’яса, курятини і риби, можна додавати у супи, з додаванням олії можна смачити картоплю.

Інгредієнти:
По 1 пучку петрушки і кінзи (або 2 пучки петрушки, можна додати кріп, базилік тощо), 2 ст. ложки коріандру (насіння), 4 зелені гострі перчини, по 1 ст. ложці солі і соєвого соусу, 5 зубців часнику.

Зелень помити й обсушити. У перцю відрізати хвостик, але насіння не видаляти. Усе перемолоти блендером. Скласти у суху банку, зберігати в холодильнику (до 6 місяців). Підходить для маринування м’яса, курятини і риби, можна додавати у супи, з додаванням олії можна смачити картоплю, додавати до сметани і використовувати замість майонезу.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook