Запечена молода картопля з курячим філе
5-6 великих картоплин, спеції для страв з картоплі, 2 ст. ложки олії, 300 г курячого філе, 1 велика цибулина, 1 ч. ложка соєвого соусу, 1 ст. ложка майонезу, сіль, перець.
Картоплю нарізати великими кубиками, змішати зі спеціями та олією. В окремий посуд порізати філе ще більшими кубиками. Вимішати з майонезом, сіллю, перцем та соєвим соусом. Дати 15 хв настоятися і змішати підмариновану курку з картоплею. Запікати 40 хв при температурі 200 С. Важливо: 20 хв – у рукаві та на середньому рівні духовки і 20 хв з розрізаним та відкритим рукавом на верхньому рівні.
Рецепт і фото Фарини Марії
Читайте також:
-
Книґлі з картопляного пюре – традиційна галицька страва. Мені готувала бабуся, а я зараз – своїм дітям
-
Картопляні ковбаски з м’ясом. Такі смачні, що всі просять добавки!
Post Views: 34