Шоколадний торт зі сметанно-сирним кремом і персиками
Форма 20 см. Бісквіт: 5 яєць, 200 г цукру, 160 г борошна, 30 г какао, 10 г розпушувача, 100 мл.молока, 70 олії.
Яйця збити з цуком до пишності, додати молоко, олію і сухі інгредієнти, попередньо просіяні і вимішані. Легенько перемішати, розділити на дві частини і випікати при температурі 180 ОС 25-30 хв.
Випекти 2 коржі, кожен розрізати навпіл.
Крем: 1 б. консервованих персиків, 0,5 л сметани, 300 г сиру, 150 г цукру, ваніль, сік персиків.
Сметану збити з цукром до пишності і додавати сир, попередньо перебитий у блендері, ваніль.
Коржі просочити соком, викласти крем по боках, на середину персики і так ще два рази.
Рецепт і фото Руслани Грабівчук
Читайте також:
Post Views: 138