Салат “Український” із сирними кульками
- 7-8 листків салату, 2 свіжі огірки, 4 невеликі помідори, 1 перчина, 2 варені яйця.
- Для сирних кульок: 200 г домашнього сиру, 1-2 ст. ложки сметани, 1-2 зубці часнику, сіль, кріп.
- Для заправки: 4 ст. ложки олії, 2 ст. ложки лимонного соку, 1 ч. ложка меду, сіль, перець – усе ретельно змішати.
Сир розім’яти виделкою, додати сметану, часник, сіль. Вимішати, сформувати невеликі кульки, обваляти у дрібно нарізаному кропі.
Листя салату порвати. Зверху викласти порізані скибочками овочі, кульки. Полити заправкою і відразу подавати до столу.
Рецепт і фото Олі Михайлюк
Радимо також інші рецепти салатів:
- Смачний і дуже ситний торт-салат з куркою і маринованими грибами
- 12 нових рецептів смачних салатів із доступних продуктів