Як приготувати банановий прошарок (начинку, компоте) для торта

Ви не кондитер, але хочете приготувати цікавий торт? Тоді зробіть до свого улюбленого - банановий прошарок. Він смакує і зі звичайним бісквітом, і з шоколадним! І підходить для мусових тортів.

Для бананового прошарку потрібно: 5 бананів, 200 мл вершків (від 30%), 1 ст. ложка лимонного соку, 5 г желатину, 20 мл води, ваніль.

Желатин залити водою. 2 або 3 банани змолоти блендером з 50 мл вершків. Решту вершків збити до пишності. Решту бананів порізати шматочками, збризнути лимонним соком.

Змішати вершки, підігрітий желатин і бананове пюре. Додати порізані банани. Перекласти у форму, охолодити до застигання, щоб можна було перекласти на торт. Можна і заморозити і класти на крем прямо замороженим – не попливе і не зіпсується.

Виходить дуже смачний прошарок для торта! Можна його поєднувати і з білими бісквітами, і з шоколадними коржами.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook