Пляцок “Горіховий принц” з какао та заварним кремом

Печу такий пляцок з горіхами, какао та кокосовою стружкою уже кілька років. Він дуже смачний, гарний у розрізі і швидко готується. Спробуйте!

Пляцок “Горіховий принц”

Форма 24*35 см.

Для коржів: 6 яєць, 1,5 скл. борошна, 2 ст. ложки какао, 3/4 скл. цукру, 1 ч. ложка розпушувача, щіпка солі.

Збити білки з сіллю і цукром, додати жовтки. На масу з яєць просіяти борошно, змішане з розпушувачем та какао, обережно перемішати. Випікати при 180 градусів до готовності. Після охолодження розрізати на два коржі.

Горіховий прошарок: 7 білків, 150 г цукру, щіпка солі, 200 г подрібнених волоських горіхів, 100 г кокосової стружки.

Добре збити білки з сіллю та цукор. Додати горіхи, кокос. Випікати при температурі 170 градусів 30 хвилин на папері.

Крем: 0,5 молока, 1 шоколадний пудинг, 4 ст.ложки цукру, 400 г масла.

Зварити пудинг, коли охолоне збити з маслом, перемазати коржі.

Рецепт і фото Світлани Сороки. Замовити у господині солодощі можна за тел. 0672048527

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook