Палюшки
500 г відвареної картоплі “в мундирах” (бажано щоб ніч постояла на холоді) потерти на дрібній тертці, додати 2 яйця, поступово підсипати борошно на око, сіль. Замісити еластичне тісто, щоб не липло до рук. Розкачати валики і порізати ножем на шматочки завширшки 2-3 см. Варити у підсоленій воді, готові – коли поспливають на верх. Подавати із засмажкою: цибулю обсмажити до золотистого кольору, додати 2-3 ст. ложками сметани, протушкувати (щоб прокипіло). Також смакує зі шкварками, грибною підливою.
Рецепт і фото Руслани Грабівчук
Читайте також:
- Картопляники з грибами. Можна хоч щодня готувати з різними начинками!
- Картопляні ковбаски з м’ясом. Такі смачні, що всі просять добавки!
Post Views: 107