Паска “Багатий смак”
12 жовтків, 2,5 скл. цукру, 1 ч. ложка солі, 100 г сметани, 300 г масла, 2 ст. ложки коньяку, 40 г ванільного цукру, 1 ч. ложка куркуми, 400 г сухофруктів, замочених у коньяку, 300 мл. молока, 150 г дріжджів.
Замісити опару. Залишити на 30 хвилин. Добавити всі інгредієнти, замісити еластичне тісто. Коли підійде, додати сухофрукти, вимісити і дати ще раз підійти.
Виложити в форми на 1/3, дати вистоятись. Верх паски змастити яйцем. Випікати до готовності.
Пекла і фотографувала Інна Орліч
ВАМ ТАКОЖ БУДЕ ЦІКАВО:
Заварна паска
Паска на молоці. Печу за цим рецептом вже 20 років!
Post Views: 26