Рулет із лаваша
- 2 лаваші, 250 г копченої шинки, 1 огірок, листя салату, сіль, 3 варені яйця. Соус: 200 г м’якого плавленого сиру типу янтар, 200 г майонезу.
Лаваш змастити половиною суміші майонезу і плавленого сиру, посипати тертими яйцями, покласти листочки салату, накрити ще одним листком лаваша, змасти його рештою соусу, покласти тонкі скибочки шинки, а зверху тонкі скибочки огірка. До кінця лаваша начинку не докладати, тільки змастити соусом. Скибочки мають бути дуже тонкі, майже прозорі.
Акуратно згорнути лаваш щільним рулетом, загорнути у харчову плівку, покласти у холодильник на 2–3 год. При подачі порізати скибочками завтовшки 1,5–2 см.
Спробуйте також приготувати:
- Швидкі “Бендерики” з м’ясом на лаваші. Дуже смачні, гарні і легкі у приготуванні!
- Святкова закуска за 5 хвилин. 25 начинок для рулету з лавашу
Post Views: 117