Мій улюблений рецепт лагідного кетчупу. Готую так вже більше 15 років!

За цим рецептом виходить ну дуже смачний лагідний кетчуп. Закриваю за так уже більше 15 років - смакота!

Кетчуп “Лагідний”

5 л томатного соку, 250 г тертої цибулі, 4 шт. перцю, 1 шт. гострого перцю.

Томатний сік варити 1 год, додати цибулю, цілий перець (вкінці його дістати і викинути). Додати спеції, загорнуті у марлю: гіркий перець, чорний перець горошком, духмяний перець горошком, гвоздика, кориця, гірчиця у зернах – все по 1 ч. ложці. Варити 30 хв, потім додати 250 г оцту, 300 г цукру, сіль за смаком. Спеції і перець дістати і викинути. Розлити соус у стерильні банки, закрутити. Виходить 9-10 баночок по 0,5 л.

Рецепт Антоніни Новіцької

Спробуйте також приготувати:

Сацебелі зі слив на зиму. Суперовий соус до м’яса!

Мій кетчуп – просто супер! Дуже смачний, бо додаю секретний інгредієнт

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook