Торт і тістечка “Мурашник”
400 г крекеру “Хрустик” або “До кави” чи “Топлене молоко”, 1 скл. горіхів, 0,5 скл. родзинок, 0,5 скл. кураги, 200 г масла, 500 г вареного згущеного молока.
Крекер подрібнити, порізані і підсушені горіхи, ошпарені окропом родзинки. Масло кімнатної температури збити до пишності, по ложці додава згущене молоко. Усе перемішати. Традиційно торт формується гіркою у вигляді мурашника. Але також його можна скласти у роз’ємну форму і надати традиційної для торта форми. Можна також зробити порційні тістечка-кульки. Зверху можна полити шоколадом, посипати січеними горіхами, тертим шоколадом, маком. Поставити у холодильник для застигання.
Post Views: 86