Курячий суп з часниковими рулетиками
0,5 кг курятини, 2 л води, 4 картоплини, 0,5 морквини, зелень, 2 лаврових листки. Для часникових рулетиків: 1 яйце, приблизно 150 г борошна, сіль, 1 ст. ложка олії. Для начинки: 50 г масла, 2 зубці часнику, зелень.
Зварити курятину. Приготувати тісто на рулетики: у миску всипати борошно, зробити ямку, вибити в неї яйце, додати дрібку солі та олію, замісити. Змішати розтоплене масло з вичавленим часником і посіченою зеленню. Дуже тонко розкотити тісто, змастити часниковим маслом, згорнути рулетом, порізати шматочками. У бульйон додати картоплю і моркву, одночасно вкинути рулетики. Проварити ще 15 хв, заправити спеціями і зеленню.
Post Views: 55