млинці

Налисники, які вдаються з першого млинця

Рецепт налисників, які виходять з першого млинця: тонкі, еластичні й рум’яні. Готуються на воді з майонезом, без грудочок і без зайвих зусиль.

Млинці, які виходять з першого разу

  • 2 ст. л майонезу, 2 яйця, 9–10 ст. л борошна, 500 мл теплої води, 2 ст. л цукру, 1/3 ч. л солі, 1 пакетик ванільного цукру (за бажанням), 2 ст. л олії, мак (за бажанням).

Змішати яйця, теплу воду, майонез, цукор, сіль, ванільний цукор, борошно та олію. Використовувати блендер або вінчик. Добре збити до однорідного рідкого тіста. За бажанням додати мак. Залишити тісто на 10 хвилин.

Сковорідку перед першим млинцем змастити кокосовою олією або вершковим маслом. Налити тонкий шар тіста. Смажити з обох боків до золотистого кольору, щоб млинці не були білими.

Рецепт і фотоІнара Сідор

Радимо також інші перевірені рецепти млинців:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook