Простий і смачний пиріг з бринзою

Цей пиріг дуже смачний, готувати його легко і швидко. Бринза в начинці добре поєднується з зеленню: кропом, базиліком, пір’їнками молодого часнику, цибулею, кінзою. Сирний пиріг вийде ситним, соковитим і дуже смачним.

Простий і смачний пиріг з бринзою

200 мл кефіру, 4 яйця, 5 ст. ложок масла, 15 ст. ложок борошна, 0,5 ч. ложки соди, 250 г бринзи. 

Збити кефір, яйця і соду. Бринзу, натерти на тертці, і додати до кефірної маси. Потім додати 5 ст. ложок розтопленого вершкового масла, і борошно. Все добре перемішати. Якщо бринза не надто солона, можна додати в тісто трохи солі. Розігріти духовку, викласти тісто у форму. Якщо треба, змастити олією і, застелити пергаментом. Випікати при 180-190 градусів  30 хвилин. Готовність перевіряти зубочисткою.

Читайте також 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook