Печінково-сирний рулет
300 г курячої печінки (або свинячої, вимоченої у молоці), 1 цибулина, 3 варені яйця, 100 г твердого або плавленого сиру, 5 ст. ложок сметани, 2 ст. ложки м’якого масла.
- Печінковий шар: печінку почистити, помити, протушкувати на олії разом із подрібненою цибулею до м’якості, випарувати зайву рідину.
- У блендері перемолоти печінку разом із вареними білками, сметаною (2 ст. ложки), маслом (2 ст. ложки), сіллю, перцем, мускатним горіхом.
- Сирний шар: сир потерти, додати варені жовтки, сметану (3 ст. ложки), сіль. Можна до однорідності змолоти блендером і додати січений кріп.
- На плівку викласти тонким шаром (1 см) печінковий шар, нанести на нього рівномірно сирний шар. За допомогою плівки акуратно скрутити рулет і поставити в холодильник на ніч.
Post Views: 60