Салат на зиму “Кабачки чилі”
- 3 кг молодих кабачків (порізати кубиками приблизно 1,5×1,5 см), по 1 пачці кетчупу “Лагідний” та “Чилі” (у мене – “Торчин”), 2 пачки приправи “До моркви по-корейськи” (не гострої), 1 скл. цукру, 1 скл. олії, 0,5 скл. оцту, 0,5 ст. ложки солі (або більше на свій смак), 100 г часнику (вичавити).
Все, крім часнику, змішати і поставити на вогонь. Варити з моменту закипання 30 хв. Потім додати часник і готувати ще 10 хв. Розкласти у стерилізовані банки, закрутити. Витримати під ковдрою добу. Виходить 6 банок по 0,5 л. Куштувати можна через 1-1,5 місяця, коли настоїться.
Рецепт Ольги Добрянської
Спробуйте також приготувати:
- Кабачки без стерилізації “Пальчики оближеш”. Мариную так 15 років! Хто пробував – просив рецепт!
- Кабачки консервовані. Скільки б не закрила, завжди мало!
Post Views: 182