кабачки

Салат на зиму “Кабачки чилі” – рецепт, який варто зберегти

Цей консервований салат із кабачків на смак солодко-гострий. Мені дуже подобається, і вам раджу приготувати.

Салат на зиму “Кабачки чилі”

  • 3 кг молодих кабачків (порізати кубиками приблизно 1,5×1,5 см), по 1 пачці кетчупу “Лагідний” та “Чилі” (у мене – “Торчин”), 2 пачки приправи “До моркви по-корейськи” (не гострої), 1 скл. цукру, 1 скл. олії, 0,5 скл. оцту, 0,5 ст. ложки солі (або більше на свій смак), 100 г часнику (вичавити).
Все, крім часнику, змішати і поставити на вогонь. Варити з моменту закипання 30 хв. Потім додати часник і готувати ще 10 хв. Розкласти у стерилізовані банки, закрутити. Витримати під ковдрою добу. Виходить 6 банок по 0,5 л. Куштувати можна через 1-1,5 місяця, коли настоїться.
Рецепт Ольги Добрянської
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook