Залишилися білки? Заморозьте їх! Я завжди так роблю

Буває, що готуєш якийсь десерт, у рецепті якого тільки жовтки, а білки немає де подіти. Не виливати ж! Я їх заморожую. А потім, коли треба, додаю у випічку – вони не втрачають властивостей. Зараз розповім, як саме треба заморожувати білки.

Якщо є зайві білки, я зливаю їх у будь-яку посудину (харчовий контейнер або просто в горнятко), накриваю харчовою плівкою і ставлю в морозилку. Маркером підписую, скільки тих білків, щоб не забути. А коли потрібно, дістаю з морозилки, щоб розтанули, і використовую. Додаю до тіста чи збиваю на бізе. Білки після розморожування добре збиваються.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook