Соус «Тещин язик» із кабачків, часнику і перцю

Гострий, але добрий соус. Точно як тещин язик!

Соус «Тещин язик»

3 кг почищених кабачків, по 1 скл. часнику, олії та цукру, 5–7 стручків солодкого перцю, 2–3 стручки гіркого перцю, 3 ст. ложки солі, 500 г густої томатної пасти, 2 скл. води, 8–10 ст. ложок 9% оцту.

Часник, солодкий і гіркий перець пропустити через м’ясорубку, додати цукор, сіль, олію, томатну пасту, воду, усе закип’ятити. Кабачки пропустити через м’ясорубку або натерти на крупній тертці, покласти в киплячу масу. Варити 25 хв (або 20 хв у мікрохвильовці), додати оцет, розкласти в стерильні банки, закатати.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook