Кухня Рецепти

Соус барбекю до макаронів з м’ясом-гриль

Кисло-солодкий, в міру гострий, ароматний соус додасть нотки пікніка вашим стравам. Особливо смакує з м’ясом-гриль та макаронами на гарнір

12.05.2017 12:30

  

 

Смачний рецепт від ТМ Makarella

Інгредієнти:

400 мл томатного соусу

3/4 чашки води

1/4 чашки бальзамічного оцту

2 чайні ложки гірчиці

1/3 чашки меду

2 ч. л. кленового сиропу

1 чайна ложка звичайної солі

3/4 чайної ложки цибулевого порошку

1 ч.л. копченої паприки

 

Приготування

Додайте всі інгредієнти в каструлю середнього розміру і ретельно змішайте.

Доведіть до кипіння на середній / високій температурі.

Зменшіть вогонь до середнього, і нехай кипить протягом 15-20 хвилин, або до тих пір, поки соус загусне до бажаної консистенції.

Соус барбекю додасть нотки пікніка до ваших страв, особливо макаронів ТМ Makarella з м’ясом-гриль.