Рулетики з сиром під яблучною карамеллю. Покроковий рецепт

Цей рецепт – паличка-виручалочка: швидкий, простий і ду-у-уже смачний!

Намастив, порізав – і в піч (або в мультиварку)! Суперпростий рецепт для лінивих зайнятих господинь. Треба докласти мінімум зусиль – і ви матимете розкішний десерт, який не соромно подати навіть вибагливим гостям.

3 невеликі лаваші, 800 г сиру або солодкої сиркової масти, 100–200 г цукру, 2 яйця, ваніль.  Карамель: 4 яблука, 150 г цукру, 75 г масла, 2 ч. ложки меду, 3 ст. ложки вершків або сметани, дрібка солі, 0,5 ч. ложки кориці.

  1. Сир змолоти, додати цукор, ваніль і яйце, добре перемішати. Рівномірно розподілити сирну начинку на лаваш. Згорнути щільним рулетом. Гострим ножем розрізати рулет на рівні частини-пеньочки по 4–5 см заввишки.
  2. Яблука помити, вирізати серцевину і нарізати кубиками. У каструльці з’єднати масло, цукор, вершки, мед і соєвий соус. Нагрівати на малому вогні, поки все розплавиться і добре перемішається.
  3. У форму вилити карамель, викласти яблука. Зверху вертикально викласти рулетки (зрізом донизу).
  4. Форму поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20–25 хвилин. Можна готувати у мультиварці 30 хв у режимі “Випікання”.
  5. Відтак форму з рулетиками накрити тарілкою і швидко перевернути (будьте дуже обережні, рулетики і карамель дуже гарячі).
  6. Залишити рулетики на 20–30 хвилин, щоб вони просочилися карамеллю. Смакують гарячими і холодними.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook