Кухня Рецепти

Помідори, квашені у трилітровій банці

Для мене квашені помідори смачніші за будь-яку консервацію! А крім того, вони корисні: ні оцту, ні аспірину, ні кип’ятіння! А як вони приємно пощипують язик…

29.08.2019 18:31

Помідори, квашені у трилітровій банці

На 3- літрову банку: приблизно 2 кг помідорів, 2 ст. ложки солі, 1 ст. ложка цукру. Спеції: петрушку, листя хрону, смородини, малини, 2 лаврові листки, перець горошком, порізану кільцями цибулю.

На дно банки покласти спеції, далі помідори до половини банки і шар зелені, знову помідори. 2 ст. ложки солі, 1 ст. ложку цукру розвести холодною водою, перелити у банку, долити до горлечка холдною водою. Закрити капроновою кришкою. 3 дні тримаю в кімнаті, тоді виношу в підвал.

Рецептом поділилася Віра Лис-Катрич