Горішки зі згущенкою (тісто зі смальцем). Дуже крихкі і тануть у роті!

Мама завжди пекла "Горішки" саме за таким рецептом - зі смальцем. І я печу - рецепт не міняю! Горішки виходять крихкі, просто тануть у роті! Виходить велика порція, але їх швидко з'їдають.

Горішки зі згущенкою (тісто зі смальцем)

150 г смальцю, 150 г маргарину, 300 г цукру, 3 яйця, 2 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка з чубчиком амонію, борошно (має бути не забите тісто).

Амоній погасити в сметані кімнатної температури. Додати решту продуктів. Замісити, щоб тісто не липло до рук. В холод не ставити, можна зразу пекти.

Рецепт Марти

Спробуйте також приготувати:

Горішки зі згущенкою (смачне тісто на маслі і жовтках). Улюблені ласощі мого дитинства

Тісто для горішків на варених жовтках. Найкраще з усіх, що пробувала

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook