Горішки
200 г масла, 360 г борошна, 65 г кукурудзяного крохмалю, 3 жовтки, 100 г цукру, ванільний цукор.
Жовтки з цукром і ванільним цукром змішати, додати м’яке масло, змішати віничком. В окрему посудину просіяти борошно, додати крохмаль, перемішати. В суху суміш додати масляну. Швидко вимісити тісто (пісочне тісто не любить тепла). Поставити тісто у холодильник на 30 хв. Розділити тісто на 3-4 кульки (щоб з однією працювати, а решту тримати в холодильнику, щоб тісто не нагрівалось). Відривати шматочки по 7-8 г, скочувати у кульку і випікати у розігрітій горішниці 5 хв з обох боків до рум’яності. Охололі горішки начинити вареним згущеним молоком, всередину можна покласти волоський горіх.
Читайте також:
-
Просте печиво зі старого записника (на сметані, смальці та амонії). Смачне, пісочне і виходить багато!
-
Печиво “Пісочні кільця” з арахісом
Post Views: 667