Картопляні котлети з яблуками | Сім’я і дім
Кухня Рецепти

Картопляні котлети з яблуками

Страви з картоплі можна легко зробити оригінальною закускою за допомогою незвичайних та ніби не поєднуваних, на перший погляд, інгредієнтів.

06.03.2017 18:23

Інгредієнти:
10 картоплин, 2 яблука, 2 ст. ложки вершкового масла, 2 яйця, 2 ст. ложки борошна, 4 ст. ложки панірувальних сухарів, 3 – 4 ст. ложки топленого масла для смаження, сіль – до смаку.

Картоплю зварити в лушпинні, обібрати й пропустити через м’ясорубку. Вершкове масло розтерти з жовтками, змішати з картоплею, зі збитими (з содою) білками, борошном, натертими на тертці з великими отворами яблуками і посолити. Приготувати невеликі котлети, обкачати в сухарях й обсмажити з обох боків до світло-золотистого кольору на сильно розігрітій олії. Готові котлети покласти на таріль і прикрасити гілочками петрушки чи листочками салати. Подати зі сметаною чи з салатом із сирих овочів.