Кухня Рецепти

Ідеальний сорбет, або морозиво за одну хвилину

Це морозиво треба їсти відразу після приготування. Заморожені ягоди після подрібнення набувають густої і пластичної консистенції.

03.05.2017 16:07

Інгредієнти:

0,5 скл. фруктів (абрикосів, вишень, ківі, апельсинів, яблук тощо), 0,5 скл. йогурту (молока, вершків, води, сиропу), 2–3 ч. ложки цукру або меду.

Ягоди заморозити, тоді насипати у блендер, додати йогурт і цукор до смаку. Збити протягом однієї хвилини. Має вийти однорідна пухка еластична маса, яка в блендері легко перемішується. Якщо вийшла надто рідка, додати ще трохи ягід. Якщо дуже густа, долити кілька ложок йогурту (молока, кефіру). Вилити фруктово-йогуртовое пюре у креманку і насолоджуватися смаком!

Це морозиво треба їсти відразу після приготування. Заморожені ягоди після подрібнення набувають густої і пластичної консистенції. Можна готове морозиво відразу заморозити знову. Якщо ягоди не встигли сильно розтанути, то морозиво не кристалізується. У зручний час дістати з морозилки, дати постояти за кімнатної температури 10 хв і можна їсти.