Зефірний крем лише із 2 продуктів. Найшвидший з усіх, які я будь-коли готувала

Зефірний крем виходить дуже повітряним, чудово тримає форму. Ним можна перемазувати будь-які коржі, ідеально підходить до бісквіта. Крем із зефіру можна використовувати для наповнення еклерів або прикраси десертів (він не розтечеться).

 

Зефірний крем

По 100 г зефіру і масла. 

Зефір покласти в миску, не роз’єднуючи половинки. Поставити в мікрохвильовку на 30 с. Розм’якшене масло порізати кубиками. Підігрітий зефір збити міксером, додаючи по шматочку масла. Після того, як використаєте половину масла, припинити збивати. Помістити тарілку з кремом в каструлю з холодною водою і продовжувати збивати, додаючи решту масла. Через 5 хвилин крем готовий!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook