Запіканка з кабачками і грибами
- 1 кабачок, 150 г грибів (або куряче філе), 4 яйця, 100 г твердого сиру, сіль, перець.
Кабачок порізати кільцями, посолити та залишити, щоб пустив сік. Якщо замінюєте кабачок броколі чи цвітною капустою, овочі потрібно кілька хвилин проварити. Гриби порізати довільними шматками й відварити. За бажанням замість грибів можна використати проварене куряче філе.
Яйця збити, додати натертий твердий сир, посолити й поперчити. У форму для запікання викласти овочі та гриби шарами, залити яєчно-сирною сумішшю. Випікати 15 хвилин при температурі 180 °С.
Рецепт і фото Марії Гнатів
Радимо також приготувати інші смачні страви з кабачків за перевіреними рецептами від господинь:
- Рецепт смачних кабачкових чебуреків (пиріжків)
- На сніданок або вечерю – кабачкові деруни з яйцем пашот
Post Views: 278