запіканка

Запіканка з кабачками і грибами – корисна вечеря для всієї родини

Ароматна й легка запіканка з кабачків, грибів та сиру — ідеальний варіант для сімейної вечері. Готується всього за 15 хвилин у духовці, можна замінити гриби курячим філе чи іншими овочами.

Запіканка з кабачками і грибами

  • 1 кабачок, 150 г грибів (або куряче філе), 4 яйця, 100 г твердого сиру, сіль, перець.

Кабачок порізати кільцями, посолити та залишити, щоб пустив сік. Якщо замінюєте кабачок броколі чи цвітною капустою, овочі потрібно кілька хвилин проварити. Гриби порізати довільними шматками й відварити. За бажанням замість грибів можна використати проварене куряче філе.

Яйця збити, додати натертий твердий сир, посолити й поперчити. У форму для запікання викласти овочі та гриби шарами, залити яєчно-сирною сумішшю. Випікати 15 хвилин при температурі 180 °С.

Рецепт і фото Марії Гнатів

Радимо також приготувати інші смачні страви з кабачків за перевіреними рецептами від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook