печене м'ясо

Запечена свинина (смакує і теплою, і холодною)

Це смачне соковите печене м'ясо можна подавати як гарячу страву або охолодити і їсти як м'ясну нарізку або на бутерброди.

Запечена свинина

  • 1 кг м’яса свинини (я брала “яблучко”), 1 ст. ложка суміші спецій до м’яса, 4 зубці часнику, 1 ч. ложка гірчиці, 1 ч. ложка гірчиці у зернах, 1-2 ст. ложки олії. Маринад: 1 л води, 60 г солі, 1 ст. ложка цукру, 1-2 лаврові листки, 5 шт. чорного перцю, 3 шт. пахучого перцю.
До води додати всі інгредієнти, зварити маринад, охолодити. М’ясо помити, проколоти з усіх боків шпажкою або зубочисткою, помістити в маринад на 8-10 год. М’ясо витерти від вологи.
До суміші спецій додати видушений часник, гірчицю, олію, перемішати і натерти м’ясо, помістити у рукав для запікання. Запікати при 200 градусах приблизно 50 хв, вимкнути духовку і залишити м’ясо до охолодження. М’ясо можна їсти тепле і охолоджене.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також приготувати печене м’ясо за іншими перевіреними рецептами:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook