Закуска “Краб”

Цікавий варіант приготування закуски з крабових паличок. Якщо ви не знали - під час термообробки вони "виростають" і стають всередині повітряними.

Інгредієнти:

8 крабових паличок, половинка червоного болгарського перцю, 2 шматочки білого хліба, 2 ст. л. подрібненої петрушки, 4 ч. л. майонезу, 1/2 ч. л. гірчиці, 1 сире яйце, сіль, перець до смаку.

Подрібнити крабові палички й перець, додати розкришений хліб, подрібнені цибулю й петрушку. Вимішати яйце, гірчицю, майонез, сіль і перець. Сформувати кульки завбільшки з волоський горіх. Випікати приблизно 20 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати можна, виклавши гіркою на листки салати, або ж кожну кульку вкласти у міні-тарталетку.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook