Закарпатські гомбовці

Цікавий варіант приготування страви, схожої на ліниві вареники, але зі смачною фруктовою начинкою та хрусткою оболонкою.

Інгредієнти:
600 г домашнього сиру, 2 яйця, 1,5 скл. манки, 1–3 ст. ложки цукру, абрикоси або інші фрукти чи ягоди (для начинки), 200 г булки.

Сир змолоти блендером, додати яйця, манку, цукор, дрібку солі і замісити тісто. Відкласти його на 30 хв. Вологими руками робити із сирного тіста кульки, вкладаючи в середину шматочки фруктів. Варити ґомбовці в підсоленій киплячій воді 2–3 хв після того, як спливуть.

Подавати ґомбовці, обкачавши в крихтах засмаженої на маслі булці.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook