1. Плавлений сир. Виготовляється з некондиційного твердого сиру. При обробці він втрачає корисні речовини, і у ньому утворюються зайві жири.
2. Сухарики и чіпси. Закуски містять високу концентрацію хімічних добавок та шкідливих жирів.
3. Імпортні фрукти. Після транспортування вони обробляються що змушують їх дозрівати.
4. Сирки (десерти). Часто являють собою суміш рослинних жирів, цукру, згущувачів та ароматизаторів.
5. Магазині сухофрукти. Обробляються хімікатами. Краще вживати сухофрукти власного приготування.
6. Ковбасні вироби. Дієтологи не раз звинувачували ці продукти у тому, що підвищують ризик хвороб шлунково-кишкового тракту, і, навіть, раку.
7. Швидкі сніданки. Основний їх склад – крохмаль, цукор і штучні вітаміни.
8. Каші швидкого приготування. Після заводської термообробки зернові втрачають свій корисний склад: повільні вуглеводи замінюються швидкими.
9. Мюслі. Попередній аргумент для них також актуальний. Містять підсолоджувачі, сумнівні сухофрукті і ароматизатори.
10. Соки у пакетах. Часто відновлені з концентрованого соку, висушеної м’якоті, води та цукру.