Морква по-корейськи
- 0,5 кг моркви, 0,5 ч. ложки солі, 3 зубці часнику, 1,5 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки оцту, 0,5 ч. ложки перцю чорного, 0,5 ч. ложки перцю червоного, 1 ч. ложка коріандру в зернах (я не давала), 8-9 ст. ложок олії,
- 1 цибулина.
Моркву потерти на тертці для корейської моркви, додати сіль, перець, цукор, видушений часник, оцет.
На олії підсмажити коріандр, порізану цибулю до золотистого кольору. Через ситко вилити гарячу олію до моркви, перемішати моркву, залишити на 2-3 год.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також інші перевірені рецепти моркви по-корейськи від господинь:
- Салат “Морква по-корейськи”. Цьому рецепту вже більше 20 років
- Дуже смачний салат з печінкою та морквою по-корейськи
Post Views: 190