Яке кухонне начиння ви недооцінили?

Кухарі-професіонали застосовують приголомшливий, хоча на перший погляд і дикуватий, спосіб приготування чудової яєчні: вони роблять її в капучино-машині.

Пропонуємо ще кілька ідей використання забутого чи недооціненого кухонного начиння.

МАШИНКА ДЛЯ НАРІЗАННЯ ПАСТИ
Якщо ви вже розпрощалися з мрією бодай колись приготувати домашню локшину, спробуйте за допомогою цієї диво-машинки знищувати непотрібні рахунки та документи. Побачите, вона безвідмовно справлятиметься з цим завданням! А ще можна різати на тонкі смужки туалетний, папіросний чи пакувальний папір і потім використовувати ці стрічки для прикрашання подарунків. Щоб смужки паперу були тонкими, виберіть режим “спагеті”, для більш широких підійде режим “фетучині”.

МАШИНА ДЛЯ КАПУЧИНО
Кухарі-професіонали вже давно застосовують приголомшливий, хоча на перший погляд і дикуватий, спосіб приготування чудової яєчні: вони роблять її в капучино-машині. Просто розбийте яйце в посудину для кави, збийте виделкою і вставте спінювач молока. Пара доведе яйце до готовності за лічені секунди, і навіть масла не треба!

КАВОМОЛКА 
Їй до снаги виробляти вам хлібні крихти чи панірувальні сухарі. Спочатку ретельно очистіть кавомолку, якщо, звичайно, вам не потрібні крихти зі смаком кави. Для того щоб посипати випічку чи намащений маслом тост або заправити каву, приготуйте цукор з добавками: змеліть цукор разом з паличкою кориці чи сушеними фруктами, чорницями чи лимонною цедрою. Такий цукор можна зберігати в закритій банці до 6 тижнів.

Примітка: ці ідеї не варто втілювати в життя за допомогою ручного млинка для кави – він може зламатися.

МАШИНКА ДЛЯ ПОДРІБНЕННЯ ЛЬОДУ
За допомогою цієї машинерії можна створити чудові льодяні напої типу граніте.

Кавове граніте: заваріть каву й додайте цукру до смаку. Заморозьте у формі для льоду, а потім подрібніть в машині.

ЕЛЕКТРИЧНИЙ НІЖ
Ним дуже зручно нарізати делікатні продукти, наприклад, помідори, листкове тісто, а також відрізати абсолютно рівні, без усіляких крихт, шматочки хліба.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook