рукав для запікання

Як найзручніше закрити рукав для запікання

Краї рукава для запікання зав'язують спеціальним зажимом або нитками. Але це не зручно і неекономно. Я роблю інакше - і продукти запікаються більш рівномірно - на все деко!

У комплекті до рукава для запікання зазвичай ідуть застібки. Але їх, як правило, замало, а користуватися ними не дуже зручно. Та й через ті застібки сам рукав використовується неекономно: або треба відрізати більший шматок (щоб овочі чи м’ясо розподілити тонким шаром), або складати все гіркою (тоді продукти не печуться, а тушкуються і не такі апетитні).

Отож, щоб раціонально використовувати рукав для запікання і рівномірно розподіляти в ньому продукти по поверхні дека, є набагато кращий засіб, ніж застібка.

У рукав лід викласти продукти, край загорнути і закріпити канцелярським степлером або біндером (металевим зажимом для паперу). Це дуже зручно, просто, і продукти рівномірно розподіляються у рукаві!

За матеріалами

Спробуйте також приготувати:

  • Бомбезні свинні реберця (печу в рукаві або мультиварці). Секрет – у смачному маринаді!
  • Свинина “Гармошка”, запечена з перцем і картоплею. Смачна і ситна страва на вечерю!

 

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook