домашня вермішель

Домашня вермішель із твердих сортів пшениці

Найсмачніша вермішель - домашня, а найкорисніша - із твердих сортів пшениці. Така домашня вермішель ідеально смакує із гороховим супом!

Домашня вермішель із твердих сортів пшениці

  • Борошно твердих сортів пшениці або пшеничне звичайне борошно, сіль, 2 ст. ложки оливкової олії, 5-6 жовтків, 1 ціле яйце.

Усе змішати. Замісити дуже туге тісто (з допомогою комбайна або чоловічих рук). Тонко розкотити та нарізати вермішель. До горохового супу домашня вермішель – саме те, що треба.

Рецепт і фото Алли Сидор

Рекомендуємо приготувати смачні страви із домашньою вермішеллю (локшиною):

  • Квасолевий суп з домашньою локшиною
  • А-ля лагман. Страва 2 в 1: і перше, і друге

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook