яблука в тісті

Яблука в листковому тісті. Найпростіший рецепт

Спекти яблука у листковому тісті зможе навіть дитина. Рецепт надзвичайно простий! А яка смакота в результаті виходить!

Коли треба щось швидко приготувати до чаю на десерт, виручає готове листкове тісто. Наприклад, можна приготувати яблука в тісті – смачні і красиві пиріжки з яблучною начинкою.

Яблука в листковому тісті

  • 500 г листкового дріжджового тіста (готового магазинного), 3-4 солодких яблука, 1 яйце, мак, кунжут, мигдалеві пластівці – для декору.
Яблука почистити, порізати кільцями, зручним способом видалити серцевину. Тісто розморозити не до кінця, так зручніше з ним працювати і зберегти рельєфність виробів, порізати на смужки. Накручені тістом кільця залишити хвилин на 20 в теплому приміщенні, змастити яйцем, посипати насінням і випікати при 180 °С ± 25 хв. У мене сорт яблук дуже солодкий, тому обійшлась без цукру. Якщо у вас кислі – можна присипати кільця цукром за смаком.
яблука в тісті
Формування яблук у тісті
Рецепт і фото Світлани Чепурної
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook