Медівник “Триденний”. Усі подружки печуть і задоволені!

Мій улюблений рецепт медівник, в якому тісто дозріває три дні. Ви такий печете? Якщо ні - обов'язково спробуйте! Коржі виходять дуже м'які і пухнасті, а торт великий!

Медівник мащений 

5 яєць, 1 скл. меду, 1 скл. цукру, 1 ст. ложка соди, 3 скл. борошна.

Усе змішати в каструлі, накрити кришкою і на 3 доби (не на 3 години, а саме на три доби: не хвилюйтеся, нічого не зіпсується!) поставити в шафку. Потім перемішати і на пергаменті ложкою розмащувати тонко коржі. А можна дати більше борошна, замісити і розкочувати. Випікати при 180-200 ОС. Смакує з кремом зі сметани з цукром.

Рецепт Валентини Трачук, фото Оксани Гаврилюк

Читайте також:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook