Яблучне повидло з “Дюшесом”. На смак виходить таке, як колись продавали в магазинах

Маю хороший рецепт яблучного повидла. Воно виходить, як колишнє, яке продавали у консервах. У рецепті є оцет (лише одна столова ложка) - він робить повидло густим, і льодяники ("Барбарис" або "Дюшес") - вони додають чудового аромату!

Яблучне повидло з “Дюшесом”

3 кг почищених яблук і порізаних яблук, 1 л цукру, 10 цукерок “Дюшес” або “Барбарис”, 1 ст. ложка оцту.

Перемішати яблука, цукор, цукерки, залишити на 30 хв. Варити на помірному вогні, помішуючи, до готовності. Додати оцет (завдяки ньому повидло стає густим), проварити ще 5 хв, розкласти у стерильні банки, закрутити.

Рецепт Тетяни Курдвановської-Нямцу

Спробуйте також приготувати:

Густе яблучне повидло для начинки у пироги, рогалики і пончики

Яблучний джем “Як мармелад”. Готую в духовці: виходить густий, хоч ножем ріж!

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook