Варшавська кава. До міцної чорної кави влити гарячого молока. Кип’ятити доти, доки не з’явиться пінка.
Італійська кава. Підігріте молоко потрібно вилити у готову каву. Додати чайну ложечку кориці.
Ірландська кава. До готової кави додати збиті вершки та амаретто.
Мексиканська кава. Зварену каву потрібно змішати з какао. Подавати варто з вершками.
Турецька кава. До готової кави треба додати збиті вершки, 1 ч. ложку коньяку та апельсинову цедру.
Ямайська кава. Нарізати кружальцями по одному лимону та апельсину, покласти їх у турку і залити кавою, готувати до кипіння.
Важливо!
Варити каву треба невеликими пропорціями на малому вогні.
Для особливо смаку та аромату замість цукру ліпше додати дрібку солі.
Молоко доливати лише попередньо підігріте.