Весь світ у чашці. Така різна кава

Що зранку може бути кращим за філіжанку кави? Для справжніх цінителів це своєрідний обряд, над яким треба добре поворожити, аби вдався чудовий напій.

Варшавська кава. До міцної чорної кави влити гарячого молока. Кип’ятити доти, доки не з’явиться пінка.

Італійська кава. Підігріте молоко потрібно вилити у готову каву. Додати чайну ложечку кориці.

Ірландська кава. До готової кави додати збиті вершки та амаретто.

Мексиканська кава. Зварену каву потрібно змішати з какао. Подавати варто з вершками.

Турецька кава. До готової кави треба додати збиті вершки, 1 ч. ложку коньяку та апельсинову цедру.

Ямайська кава. Нарізати кружальцями по одному лимону та апельсину, покласти їх у турку і залити кавою, готувати до кипіння.

Важливо!
Варити каву треба невеликими пропорціями на малому вогні.

Для особливо смаку та аромату замість цукру ліпше додати дрібку солі.

Молоко доливати лише попередньо підігріте.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook