лисі помідори

“Голі” помідори можна їсти наступного дня

Приготувала на пробу "голі" помідори - а вони вмить розійшлися з тарілки. Тепер готую постійно і всім раджу! Усі їдять і нахвалюють!

“Голі” помідори – тому що без шкірки. Вони вдаються дуже смачні, закуска – суперова! Сьогодні готуєте – завтра можна їсти!

“Голі” помідори

  • 2 кг помідорів невеликого розміру, можна сливочки, 1 головка часнику, гілочки кропу. Маринад: 4 скл. води, 15 ч. ложок цукру, 5 ч. ложок солі, 0,5 скл. оцту, лаврове листя, чорний перець горошком.
Маринад довести до кипіння й охолодити. Помідори залити окропом на кілька хвилин, після чого зняти з них шкірку. Викласти у контейнер гілочки кропу, помідори і вичавлений часник, залити маринадом, поставити у холодильник. Можна додати стручок гіркого перцю, зелень петрушки і селери. Наступного дня можна подавати до столу!
Рецепт і фото – Марини Вербицької
Радимо також інші рецепти смачних закусок з помідорів:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook