вершкова панакота

Вершкова панакота (рецепт десерту у стаканчиках)

Цей вершковий десерт у стаканчиках має святковий вигляд, а готується дуже просто. Ідеальний варіант, коли хочеться «чогось до кави», але не хочеться возитися з тортом.

Десерти у стаканчиках мають дуже ефектний вигляд на столі. Це вже не просто “щось до чаю або кави”, а майже кендібар. Та й готувати простіше і швидше, ніж торт. І взяти з собою зручно у гості або на фуршет. Одне слово, суцільні переваги!

Вершкова панакота

До желатину (15 г) додати 30 мл холодної води і на 10 хв залишити.
Нагріти 250 мл вершків і 125 мл молока, щоб не закипіло, додати 100 г цукру (можна менше), мішати до розчинення цукру, влити желатин, розмішати добре. Розлити по стаканчиках (можна в креманки) оформлення на свій смак, у мене малина і м’ята.
Рецепт і фото Ганни Пилипюк. Більше рецептів дивіться на каналі господині “Ганна Пилипюк.Бабусині поради
Радимо також інші перевірені десерти у стаканчиках від господинь:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook