Мінестроне
1, 5 л води, 70 г олії, 1 цибуля, 2 помідори, 2 зубці часнику, 1 перець, морква, кабачок, 3 картоплини, 100 г стручкової квасолі, 85 г макаронів, спеції: сіль, перець – за смаком, зелень, пармезан – за бажанням.
В баняку з товстим дном розігріти олію, кинути порізану цибулю і підсмажити пару хвилин до м‘якості. Викласти порізані кубиком помідори і дрібно порізаний часник. Тушкувати 5 хв. Далі додати порізані крупними кусочками перець, перемішати, моркву перемішати, кабачок, сіль і перець, перемішати, картоплю і додати воду.
Як закипить, додати стручкову квасолю, накрити кришкою і варити 6-7 хв. Якщо картопля готова, додати макарони і варити до готовності макарон. Макарони найкраще брати дрібні (зірочки), або «паста-міста». Густину регулюйте водою на свій смак, але пам’ятайте, що мінестроне це не ріденький суп, це густа страва. Вимкнути вогонь. Накрити кришкою і настояти 10 хв. Подавати з дрібно посіченою зеленню і тертим пармезаном.
Готувала@viktoriyaisayenko
Спробуйте також приготувати: