Великі помідори консервовані шматочками
- Домашні великі помідори (порізати недрібними шматочками). На дно кожної банки (1 л) покласти: петрушку (з коренем), 2-3 зубці часнику, парасольку кропу, 5-6 горошин перцю,1 ст. ложка олії, 2 ст. ложки цукру, 2 ст. ложки оцту (9%), 1 ч. ложка солі.
На дно банок покласти спеції. Скласти помідори шматочками. Залити холодною водою (у мене кринична) і стерилізувати 5-10 хв. Закрутити, вкутати до повного охолодження.
Рецептом поділилася Єлєна Петухова
Спробуйте також приготувати:
- Помідори мариновані половинками з цибулею. Старий і дуже вдалий рецепт
- Мариновані помідори “Лисі”. Приготуйте і наступного дня смакуйте! І 1000 разів подякуєте за рецепт!!
Post Views: 70