Кухня Рецепти

Варення-желе “Ягідний мікс” з малини, порічок і смородини з апельсином

Варення окремо з малини або смородини моїм рідним смакує не дуже. Тому приготувала для них дещо новеньке: желе із міксу ягід з незвичайним цитрусовим ароматом. Вийшло супер! Причому вітаміни збережено, бо варила лише 5 хв!

20.07.2020 15:54

Варення-желе “Ягідний мікс”

 1 кг малини, 1 кг порічок, 1 кг смородини, 1 кг апельсинів (зі шкіркою, без кісточок), 4 кг цукру. 

Усе змолоти (можна перетерти через сито, а можна не перетирати), перемішати з цукром, залишити на кілька годин. Довести до кипіння, проварити 5 хв, розкласти у стерильні банки, закрутити. Зберігати у прохолодному місці.

Рецепт Людмили Васильєвої

Читайте також: