Вафельні трубочки. Такі хрумкі і смачні, що можна їсти без начинки

Вафельні трубочки – мій улюблений десерт із дитинства. А зараз його дуже полюбляють мої діти, тому готую досить часто. Ці трубочки такі смачні і хрумкі, що їх можна навіть без крему!

Вафельні трубочки

5 яєць, 1,5 скл. цукру, 200 г масла, 2 скл. борошна.

Яйця і цукор збити до пишності. Додати розтоплене охололе масло і борошно. Виходить тісто, як рідка сметана. Тісто треба класти на вафельницю чайною ложкою. Скручувати трубочку одразу, щойно знімете з вафельниці. Закручувати на якийсь тонкий круглий предмет, наприклад, товстий олівець.

Рецепт Оксани Лебедь

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook