полуничне варення

Улюблене полуничне варення «Трихвилинка»

Полуничне варення "Трихвилинка" вариться тричі по три хвилини. Ягоди залишаються ціленькими, а колір – насиченим. І неймовірний аромат свіжої полуниці! Таке варення мені найсмачніше!

Улюблене полуничне варення «Трихвилинка»

  • Полуниця і цукор у пропорції 1:1.

Полуницю перебрати, почистити і обсушити. Засипати цукром і залишити на ніч у кімнаті. Потім поставити ягоди на малий вогонь і довести до кипіння, варити 3 хв. Через 8-12 годин повторити процедуру. Загалом варити 3 рази. У стерилізовані сухі банки вилити кипляче варення і закрутити.

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook