ананас з кабачків

“Український ананас” з кабачків з аличею

Такі консервовані кабачки ну дуже схожі на ананас! А ще смачні сливи і сироп на додачу. Приготуйте на зиму ананаси з кабачків - не пошкодуєте!

Ви, мабуть, чули про ананаси з кабачків. Але чи куштували? Якщо так, то знаєте, що це дійсно смачно! Такі “ананаси” можна додавати у різні десерти, торти, желе або просто ними ласувати з банки. Приготуйте – не пошкодуєте. Такі кабачки дійсно дещо нагадують на смак ананас. 

“Український ананас” з кабачків з аличею

  • Кабачки, алича 1:1. Сироп: 1 л води, 200 г цукру.

Кабачки почистити, нарізати кубиками, а з аличі видалити кісточки. У літрові банки накласти порівну кабачків та аличі – разом десь на 3/4 або на 2/3 від об’єму банки. Залити гарячим сиропом (на 1 л води – 200 г цукру). Поставити банки у гарячу воду настоятися, не стерилізуватися (зверніть увагу!). Сироп злити, закип’ятити, знов залити в банку та закрутити.

Рецептом поділилася Світлана Дем’янчук

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook