Крученики
600 г свинини, 50 г масла, 3ст. ложки сметани, 100 г твердого сиру, 2-3 зубці часнику, кріп, сіль, перець, 250 мл води.
- Шматок свинини нарізати шматочками товщиною 0,5 см і відбиваємо, як на відбивні. Далі кожен шматочок посолити і поперчити за смаком.
- Для начинки взяти розм’якшене вершкове масло, дрібно натерти до нього часник, додати дрібно нарізаний кріп. Все перемішати.
- Потім кожен шматочок свинини змастити ароматною начинкою. Нарізати твердий сир брусочками завтовшки 0,5 см. На кожен змащений шматок викласти брусочок сиру і загорнути рулетиком.
- Потім обкачати кожен рулетик в борошні. Викласти все це на добре розігріту сковороду з олією і обсмажити з двох сторін протягом 2-3 хв до рум’яної скоринки.
- Поки м’ясо смажиться, приготувати соус. Змішати сметану, пів чайної ложки солі, чорний перець за смаком і воду. Залити м’ясо соусом. Накрити кришкою і тушкувати на малому вогні протягом 30-45 хв. Приблизно через 20 хв перевернути на іншу сторону. Дуже добре смакує з картопляним пюре.
Рецепт і фото Надії Тимків
Спробуйте також приготувати:
-
Шашлик на кухні, як на природі. 7 вдалих рецептів
-
М’ясо на шпажках. Мої гості завжди з’їдають його першим!
Post Views: 33