Українські крученики. Найкраща м’ясна страва на святковий стіл!

Чекаєте гостей? Тоді приготуйте крученики - усім сподобається! Вони виходять соковиті, зі смачною начинкою і в ніжному сметанному соусі!

Крученики

600 г свинини, 50 г масла, 3ст. ложки сметани, 100 г твердого сиру, 2-3 зубці часнику, кріп, сіль, перець, 250 мл води. 
  • Шматок свинини нарізати шматочками товщиною 0,5 см і відбиваємо, як на відбивні. Далі кожен шматочок посолити і поперчити за смаком.
  • Для начинки взяти розм’якшене вершкове масло, дрібно натерти до нього часник, додати дрібно нарізаний кріп. Все перемішати.
  • Потім кожен шматочок свинини змастити ароматною начинкою. Нарізати твердий сир брусочками завтовшки 0,5 см. На кожен змащений шматок викласти брусочок сиру і загорнути рулетиком.
  • Потім обкачати кожен рулетик в борошні. Викласти все це на добре розігріту сковороду з олією і обсмажити з двох сторін протягом 2-3 хв до рум’яної скоринки.
  • Поки м’ясо смажиться, приготувати соус. Змішати сметану, пів чайної ложки солі, чорний перець за смаком і воду. Залити м’ясо соусом. Накрити кришкою і тушкувати на малому вогні протягом 30-45 хв. Приблизно через 20 хв перевернути на іншу сторону. Дуже добре смакує з картопляним пюре.
Рецепт і фото Надії Тимків
Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook