Кухня Рецепти

Твердий домашній сир з волоськими горіхами

Такий сир ідеально підходить для салатів, а також смакує як окрема страва. І не дивуйтеся процесу готування – смаженню!

11.04.2017 17:29

Інгредієнти:
400 г домашнього сиру, 2 ст. ложки сметани, 1 яйце, 50 г масла, дрібка солі, 0,5 ч. ложки соди, 1/3 скл. волоських горіхів, часник.

Горіхи почистити та подрібнити. Один-два зубчики часнику дуже дрібно порізати та змішати з горіхами.

У глибокому посуді до сиру додати яйце (сир молоти заздалегідь не треба), сметану, масло, сіль та все гарно перемішати.

Сирну масу викласти на розігріту сковорідку і смажити на середньому вогні, постійно помішуючи близько 10 хвилин.

Додати соду (у готовому сирі її не чути) і смажити сир ще близько 20 хвилин до загустіння маси. Після чого половину сирної маси відразу викласти у форму, далі шар з половини горіхів з часником, зверху решту сирної маси і горіхи.